fbpx

Hjemmesider i alle størrelser

Opbygning , Drift , Vedligeholdelse & ændringer

Du får en “alt-i-en” hjemmeside løsning hos mig. Du får ikke bare opbygning og design af din nye hjemmeside. Du får også al drift , samt fremtidige ændringer og opdatering af hjemmesidens indhold! 

Din nye hjemmeside opbygges efter dine specifikke ønsker til design og krav til funktionalitet. Derfor har jeg kun vejledende priser , her på siden. 

Enhver hjemmeside fra mig , starter med en gratis og uforpligtende behovsafdækning.

Simpel Hjemmeside

Fra: 3999.- eks. moms

Hosting & serviceaftale fra: 229.-

En simpel hjemmeside henvender sig til dig , der søger en enkelt og simpel side uden de store funktioner. Her kan du bla. have informationer om din virksomhed , et produkt eller en offentlig person. Det kunne også være den lille selvstændige virksomhed , som blot ønsker sine kontaktoplysninger , samt service overblik online.

Der er flere muligheder i forhold til funktionalitet. Hvis der ønskes booking , kontaktformular , galleri mm. er dette muligt med et simple hjemmeside.

Udvidet Hjemmeside

Fra: 7999.- eks. moms

Hosting & serviceaftale fra: 449.-

En udvidet hjemmeside er til dig , som ønsker den fulde hjemmeside for din virksomhed , dit brand eller en forening. En udvidet hjemmeside rummer , som standard en forside , menu , samt undersider. Dette kan opbygges , fuldstændig efter ønsker og krav.

Denne løsning er perfekt for selvstændige og foreninger. Du får en komplet hjemmeside med , alt det basale i funktionalitet. Opbygget over flere undersider med en menu designet efter ønsker og krav.

Komplet Hjemmeside

Fra: 10.499.- eks. moms

Hosting & serviceaftale fra: 589.-

Med en komplet hjemmeside er , der ingen grænser for hvordan din nye side opbygges. Du har her mulighed for webshop og underdomæner (multisite opbygning) Det er kun fantasien , som sætter grænser for hvad , der kan implementeres.

Denne løsning er for dig , som ønsker en komplet hjemmeside eller webshop med mulighed for alt i implementering af funktionalitet.

Lad os tage en snak

Det er uforpligtende

Indtast dit navn og nummer , så vender jeg tilbage til dig , normalt inden for 24 timer på alle hverdage. Du er også velkommen til at ringe eller sende en e-mail , dem besvarer jeg alle dage.